Green: Melo je***o nije 64. igrač u ligi

Komentarisao ESPN listu igrača

Green: Melo je***o nije 64. igrač u ligi

E. Ganibegović

ESPN prije početka svake NBA sezone izbaci listu najboljih košarkaša lige, međutim na novoj listi Carmelo Anthony je zauzeo 64. mjesto, pa se zbog toga digla velika bura.

Dugogodišnji All Star igrač je odmah nakon ovog saznanja iskazao nezadovoljstvo. 

Naravno, njegov plasman je diskutabilan, pošto je rookie Lonzo Ball bolje rangiran od njega, igrača koji je jedan od najboljih poentera u historiji ove lige.

Nikome nije jasno da je Carmelo tako loše rangiran, jer je ipak riječ o igraču koji je jedini uz Jordana, Jamesa i Duranta u svakoj sezoni postizao preko 20 poena. 

Igrač Golden Statea Draymond Green nije propustio da oglasi povodom ove liste.

"Ne želim da lažem i kažem da je Melo onaj od prije pet godina, ali staviti ga na 64. mjesto? Dobro, prije pet godina je bio šesti, ali sada je***o nije 64!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi