Green: Zaista smo j****o dobri

U intervjuu za "GQ", govorio je igrač aktulnog prvaka

Green: Zaista smo j****o dobri

E. Ganibegović

Draymond Green, košarkaš Golden State Warriorsa je intervjuu za "GQ" rekao da je spreman da svoj tim predvodi do nove titule u sljedećoj sezoni.

Jedan od najboljih defanzivca NBA lige, također se dotakao prošlogodišnjeg finala protiv Cleveland Cavaliersa.

"Nisu imali j****u šansu. Nervira me činjenica da ih nismo zbrisali u četiri utakmice, zaista", izjavio je Green.

"Da nisu postigli 24 trojke, razvalili bismo ih. To je ipak najbolji drugi tim na svijetu. Ludo je vidjeti kako su svi u panici šta da rade. Samo sjednete, zavalite se i shvatite da su i oni svjesni. To je bilo zabavno vidjeti, znaju da nemaju šanse protiv nas."

Green je također rekao da je veoma teško napraviti tim koji će doći do naslova, bez obzira što u svojim redovima imate talentovane košarkaše.

"Kada imate ekipu sa mnogo superzvijezda uopšte ne znači da će sve dobro funkcionisati. Mnogo tu ima ega. Mi smo zapravo savršena grupa u kojoj to funkcioniše. Ne možete da budete dobri ako nemate ego. Međutim, to nije ego u smislu da ja moram šutirati, već da smo j****o dobri. Zaista smo dobri", istakao je igrač aktualnog prvaka NBA lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi