Griffin ponovo povrijeđen

Clippersi strijepe

Griffin ponovo povrijeđen

Krilni centar LA Clippersa Blake Griffin mogao bi da propusti ostatak četvrtfinalne serije play-offa Zapadne konferencije.

Griiffin je povrijedio nožni palac tokom druge četvrtine duela sa Utah Jazzom i nije se vraćao na teren do kraja meča. Za sada se još uvijek ne zna težina povrede, a više informacija biće poznato nakon dodatnih pregleda.

"Blake će ići na skener, procijenićemo situaciju, ali za sada nemamo odgovor. Objavićemo nešto čim budemo znali", rekao je trener Clippersa Doc Rivers.

Clippersi su na kraju trijumfovali u gostima rezultatom 111:106 i poveli sa 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije. Griffin je na parketu proveo 18 minuta i za to vrijeme zabilježio je 11 poena i šest skokova

Četvrta utakmica između Utah i LA Clippersa igra se u noći sa nedjelje na ponedjeljak u Salt Lake Cityju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi