Grobari brutalno ismijali košarkaše Partizana

"Defence, defence"

Grobari brutalno ismijali košarkaše Partizana

Partizan je iz godine u godinu sve dalje od onog prepoznatljivog kluba koji je igrao važnu ulogu u Evropi, a glavnu u Jadranskoj ligi.

Ne igra Partizan odavno Euroligu, sada je u Eurocupu gdje se crno-bijeli ne provode baš najbolje. Sinoć su na svom parketu u dvorani Aleksandar Nikolić ubjedljivo poraženi od Albe iz Berlina rezultatom 96:80.

Čini se da je poraz od Nijemaca bio kap koja je prelila čašu kada je u pitanju strpljenje navijača Partizana, koji su se pred kraj utakmice od muke odlučili našaliti na račun svojih košarkaša.

U momentima kada je već bilo kristalno jasno da će Partizan izgubiti od Albe, navijači su ironično skandirali "Defence, defence" kada bi u posjedu bili igrači kluba iz Berlina, po uzoru na publiku iz NBA dvorana.

Osim što su navijači Partizana propisno ismijali svoje košarkaše, na meti jednog dijela publike našao se i trener crno-bijelih Muta Nikolić, pa se tako nakratko moglo čuti i skandiranje: "Muta, odlazi".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi