Gudurić: Borili smo se, ali nismo uspjeli

Igrač Zvezde nakon poraza od Partizana

Gudurić: Borili smo se, ali nismo uspjeli

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde poklekli su večeras pred Partizanom u derbiju 21. kola ABA lige.

Poraz kao poraz nema veliki značaj ukoliko to nije riječ o derbiju, jer onda on sa sobom nosi veliku težinu. Nisu izabranici Dejana Radonjića uspjeli večeras da pariraju dobro raspoloženom Partizanu, koji je meč riješio u posljednjoj četvrtini.

"U odbrani smo zakazali, nismo uspostavili našu prepoznatljivu igru, Partizan je to iskoristio i zasluženo stigao do pobjede. Borili smo se, ali nismo uspjeli. Idemo dalje, vezali smo dva poraza nakon velikih pobjeda, ali to je sport i dešava se. Čeka nas još mnogo velikih utakmica ove sezone, spremamo se za nove izazove koji predstoje", zaključio je nakon derbija, Marko Gudurić.

Nakon nekoliko loših partija u crveno-bijelom dresu, Zvezdin bek uspio je da pronađe put do željene forme.

"Bitno je da pobjeđuje tim. Jer kada je tako, onda i ja dobro igram. Ide na bolje, pronalazim svoju igru iz utakmice u utakmicu", prokomentarisao je Gudurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti