Hanga bi uskoro mogao postati novi igrač Barcelone

Ipak napušta Baskoniju?

Hanga bi uskoro mogao postati novi igrač Barcelone

E. Ganibegović

Već je odavno poznato interesovanje Barcelone za Adama Hangu, navodno je ovaj igrač trebao definitvno ostati u Baskoniji, međutim saga oko prelaska u redove Barcelone se nastavlja.

Prema posljednjim informacijama Adam Hanga bi mogao uskoro postati novi igrač Barcelone.

El Mundo Deportivo prenosi kako je Hanga rekao da želi igrati samo za Barcelonu, te kako ne bi nosio dres bilo koje druge momčadi.

Barcelona za igrača nudi 300.000 eura, Baskonia želi 600.000 eura, međutim dogovor je veoma blizu, nakon dva dana intenzivnih pregovora između dva kluba. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Hanga je potpisao novi ugovor sa Baskonijom vrijedan 7,5 miliona eura za naredne tri godine. Čini se kako je Baskonija potpisala novi ugovor sa Hangom isključivo u svrhu osiguranja otkupa igrača.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi