Harden u napadu bijesa rušio inventar

Nakon drugog poraza od Warriorsa

Harden u napadu bijesa rušio inventar

"Ovo je samoubistvo, frustrirajuće je izgubiti utakmicu na ovaj način", bile su prve riječi Jamesa Hardena košarkaša prve zvijezde Houston Rocketsa koji su po drugi put poraženi u finalnoj seriji play-offa Zapadne konferencije od Golden State Warriorsa.

Ratnici su trijumfovali s 99:98 za vodstvo od 2:0, a ključni šut upropastio Harden koji je izgubio loptu koju je trebao "ispaliti" za pobjedu.

Harden je bijes, nakon svoje loše reakcije u finišu susreta, odlučio iskaliti na inventaru koji je stajao na putu kasvlačionici.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.