Hatcher: Cedevitu moramo od početka napasti

Košarkaš Partizana optimističan

Hatcher: Cedevitu moramo od početka napasti

D. Vejo

Košarkaši beogradskog Partizana s nestrpljenjem iščekuju uzvratni meč polufinalne serije play-offa ABA lige sa zagrebačkom Cedevitom.

Očajnički crno-bijeli traže priliku da ostvare prvi trijumf nad zagrebačkim timom ove sezone. Do sada, ove dvije ekipe susretala su se tri puta, a isto toliko trijumfa zabilježio je tim iz Zagreba pa su s toga Beograđani veoma motivisani da prekinu navedeni niz i zadrže nadu za plasman u finale.

"Trudit ćemo se da ispravimo greške. Smatram da je igra iz drugog poluvremena bila ona prava iako smo poraženi u prvoj utakmici. To će biti jedan od načina da zaustavimo veoma kvalitetnu ekipu Cedevite. Moramo pritusniti od samog početka i da se ne zaustavljamo", poručio je košarkaš Partizana, William Hatcher.

Podsjetimo, u prvoj utakmici Cedevita je slavila rezultatom 83:76 i tako povela u seriji sa 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi