Hayward: Thomas je značajno uticao na moju odluku

Novi igrač Bostona Gordon Hayward

Hayward: Thomas je značajno uticao na moju odluku

E. Ganibegović

Gordon Hayward je ovog ljeta stigao kao veliko pojačanje u Boston Celticse, a kako on tvrdi Isaiah Thomas je imao veliki uticaj na njegovu odluku.

Novi bek Bostona nije dugo vremena proveo sa Thomasom, koji je poslije trejdovan u Cleveland, ali u zamjenu za njega stigao je Kyrie Irving. 

"On je imao važnu ulogu u cijelom procesu", rekao je Gordon, a zatim dodao:

"Mnogo mi je pričao o gradi i organizaciji. Pričao mi je o teškoj borbi u finalu Istočne konferencije, o atmosferi u dvorani Bostona i playoffu. Sve je to uticalo na moju odluku da se preselim u Celticse. Do trenutka kada je napustio klub već sam počeo da gradim vezu sa njim", istakao je novi bek Celticsa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi