Howard pogađa i trojke

Howard pogodio

Howard pogađa i trojke

M. Šljivak

Od centra Houston Rocketsa Dwighta Howarda niko ne očekuje poene sa distance.

Poznato je da Howard nije neki poseban šuter, da mu i slobodna bacanje idu jako loše, ali je sinoć protiv Golden State Warriorsa uspio da pogodi čak i šut za tri poena.

Howard je sa zvukom sirene pogodio trojku, a ovi poeni su izazvali veliku radost među njegovim saigračima. Interesantno je da je Dwight u ovoj utakmici bio stoprocentat i sa linije slobododnih bacanja. Pogodio je svih sedam pokušaja, što je za njega izuzetan podatak.

Centru Houstona je ovo treći pogođeni šut za tri poena u NBA karijeri, a ovaj je susret završio s 18 poena i 11 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.