Hrjapa produžio vjernost sa CSKA

Moskovljani ne žele da ostanu bez centra

Hrjapa produžio vjernost sa CSKA

Viktor Hrjapa, 29-godišnji igrač ovogodišnjeg finaliste Eurolige CSKA, potpisao je novi trogodišnji ugovor sa moskovskim timom.  

Prema riječima predsjednika CSKA Andreja Vatutina, Hrjapa je u ekipi već dokazani "vojnik", koji je uprkos teškoj bolesti prije FF-a u Istanbulu ipak nastupio na završnom turniru.

 

Viktor Hrjapa je nastupao za CSKA od 2002. do 2004. godine. Igrao je i u NBA ligi i to za Chicago i Portland. Ove sezone sa timom iz Moskve osvojio je prvenstvo Rusije (za CSKA deseto uzastopno, ukupno 19), ali i VTB ligu kada su u finalu bili bolji od Unicsa.

 

Traumatičan je bio istanbulski poraz u finalu Eurolige, kojeg su Hrjapa i CSKA izgubili u dramatičnoj završnici protiv Olympiacosa (62:61).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.