Hrvatska i Grčka u problemima

Hrvatska i Grčka u problemima

Košarkaška reprezentacija Hrvatske, koja će nam praviti društvo u okviru naše grupe C na EP u Litvaniji još uvijek čeka informacije iz Istanbula vezane za Ukića, dok je i u taboru Grčke zavladala mala panika, Calathes je 4 sedmice out...

Selekcija Hrvatske, koja je na pripremama u Osijeku, 26. jula će odigrati svoju prvu pripremnu utakmicu protiv Bugarske.

Na pripremama sa timom, kojeg sa klupe predvodi Joke Vranković, još uvijek nije jedan od ponajboljih igrača ove selekcije Roko Leni Ukić.

On se još uvijek nalazi u Fenerbahceu gdje trenutno provodi terapiju kada je u pitanju povrijeđeni zglob na nozi. Svi u hrvatskom taboru očekuju ljekarski izvještaj iz Istanbula i pravu informaciju o stepenu povrede.

Ukić bi se, zajedno sa Tomasom, svojim suigračima trebao priključiti tek na drugom dijelu priprema u Crikvenici.

Za to vrijeme, još jedan naš suparnik iz grupe, Grčka, ima određenih problema.

Bek Panathinaikosa Nick Chalates je tokom treninga u SAD povrijedio zglob i prema prvim prognozama očekuje ga mirovanje od 3-4 sedmice.

Tako njihov selektor Elias Zourosu već ima dovoljno problema, jer su pored ovog američkog Grka na rehabilitaciji još i Spanoulis te Perperoglou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije