Hunt: Povratak Nurkića je dobra stvar, nedostajao je ekipi

Jusuf Nurkić se vratio treninzima

Hunt: Povratak Nurkića je dobra stvar, nedostajao je ekipi

M. Šljivak

Bh. centar Jusuf Nurkić vratio se treninzima Denver Nuggetsa.

Nakon što je krajem februara fantastični bh. košarkaš izvrnuo zglob u susretu protiv Phoenixa, Jusuf bi uskoro mogao ponovo na parket, a već je počeo trenirati s ostatkom ekipe.

Trener Nuggetsa Melvin Hunt ističe da je jako dobra stvar što se Jusuf vratio treninzima.

"Veoma je dobro što se Juka vratio. Bitno je da je ponovo na treningu, jer je jako neobično kada ga nema. Igrači ga vole, omiljen je među saigračima, što je lijepo vidjeti u našoj ekipi", rekao je trener tima iz Colorada.

Nurkić bi već za nekoliko dana mogao na parket, a u svojoj prvoj NBA sezoni naš košarkaš je na prosjeku od preko sedam poena i gotovo sedam skokova po utakmici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.