"Hvala vam što ste šest godina trpjeli ovog glupana"

Cousinsova poruka za navijače Sacramenta

"Hvala vam što ste šest godina trpjeli ovog glupana"

DeMarcus Cousins je prije dva dana postao novi košarkaš New Orleansa.

Ovaj fantastični centar je spreman za nove izazove, a od svog dosadašnjeg tima Sacramento Kingsa se oprostio dirljivim i interesantnim riječima.

"Ne žalim ni zbog čeg. Sve ono kroz šta sam prošao ovdje pomoglo mi je da postanem bolja osoba. Kada sam došao u Sacramento imao sam 19 godina i nisam vjerovao da ću ostati ovdje šest godina", rekao je Cousins, koji je potom poslao poruku za navijače:

"Za njih nemam ništa drugo osim ljubavi. Hvala vam na uspomenama. Hvala što ste trpjeli ovog glupana preko šest godina. Vidimo se uskoro".

Cousinsa su Kingsi izabrali kao petog pika na draftu 2010. godine, a ove sezone prosječno bilježi 27,8 poena i 10,6 skokova po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti