I Kralj zna ispaliti air ball

Promašaj LeBrona

I Kralj zna ispaliti air ball

Cleveland Cavaliersi su protekle noći na svom parketu sa 106:92 savladali sastav Utah Jazza. 

Jedna od prvih zvijezda NBA lige LeBron James predvodio je Cavse sa 26 ubačenih poena za nešto više od 35 minuta provedenih na parketu. 

Popularni Kralj pružio je dobru partiju, ali bilo je i onih dijelova utakmice koje će željeti što prije da zaboravi. Ovo se posebno odnosi na slobodno bacanje prilikom kojeg je promašio kompletan obruč, a lopta je u svojoj putanji dodirnula tek donji dio mrežice.

Air ball, pojam koji u NBA ligi koriste za ovakve promašaje, nije nešto što smo navikli vezati uz ime jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti