I Pelikanima perje otpada kad Juka zakucava

Sjajna odbrana, pa zakucavanje

I Pelikanima perje otpada kad Juka zakucava

Jusuf Nurkić nije razočaran činjenicom da kao treći najbolji rookie ove sezone neće učestvovati na Rising Stars Challengeu u okviru NBA All-Star vikenda.

Sjajni bh. centar je sinoć pokazao svoj kvalitet u meču sa New Orleans Pelicansima, baš kao i mnogo puta u ovoj njegovoj debitantskoj sezoni. 

Juka je sinoć ponovo briljirao, ubacio je 15 poena, zabilježio devet skokova, a sjajno je igrao i u odbrani. U jednom trenutku je sjajno odigrao odbranu, izbio loptu protivničkom beku, a na kraju akcije je sjajno zakucao...nakon što je istrčao kontru poput najbržih bekova NBA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.