Idealna petorka NBA lige bez igrača Golden Statea

James predvodi

Idealna petorka NBA lige bez igrača Golden Statea

E. Škorić

Golden State Warriorsi prvi su favorit za NBA prsten, no nijedan igra ovog tima se nije našao u idealnoj petorci NBA lige.

I dok čekamo finaliste NBA lige, već je poznata idealna petorka, a zanimljivo da u ekipi nema nijednog člana Warriorsa.

U prvoj petorci rekordni 11. put je LeBron James iz Clevelanda, a u petorci su još Russell Westbrook iz Oklahome, James Harden (Houston), Kawhi Leonard (San Antonio) i  Anthony Davis, centar New Orleansa.

Drugu petorku čine Isaach Thomas iz Bostona, Steff Curry iz Warriorsa, Kevin Durant iz Golden Statea i Giannis Antetokounmpo iz Milwaukee Bucksa.

Treći tim čine John Wall (Washington), Jimmy Butler (Chicago), DeMar DeRozan (Toronto), Draymond Green (Golden State), DeAndre Jordan (LA Clippers). 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi