Igra živaca između Nurkića i Cousinsa

Okršaji dvojice divova

Igra živaca između Nurkića i Cousinsa

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić u noći sa utorka na srijedu odigrao je solidnu partiju za Portland Trail Blazerse. 

Nurkićev tim je do treće pobjede u novoj sezoni došao savladavši New Orleans Pelicanse rezultatom 103:93, a za vrijeme provedeno na parketu naš košarkaš je ubacio 12 poena i pritom zabilježio sedam skokova. 

Najefikasniji igrač na utakmici bio je DeMarcus Cousins. Tokom cijele utakmice njegova vjerna sjenka na drugoj strani bio je upravo Nurkić. Dvojac je vodio veliku borbu, vukli su se, gurali, provocirali... Bila je to više igra živaca, u kojoj je, čini se, na kraju Nurkić izašao kao pobjednik jer je njegov Portland ostvario ono što je zacrtao - pobjedu. 

U priloženom videozapisu pogledajte neke od okršaja dvojice divova od sinoć. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi