Igrao utakmicu pet minuta nakon smrti kćerke
Kambala iz vremena kad je nosio dres Reala

Nevjerovatna priča iz Latvije

Igrao utakmicu pet minuta nakon smrti kćerke

Nevjerovatno, ali istinito. Kaspers Kambala, jedan od najboljih latvijskih košarkaša svih vremena odigrao je sinoć utakmicu u Eurochallengu za svoj Enisey i postigao 19 poena.

Ipak, taj pothvat ne bi bio ništa čudan da samo pet minuta pred početak utakmice nije stigla vijest da mu je petomjesečna kćerka preminula.

31-godišnji centar Eniseya, nekada Real Madrida, ipak je odlučio odigrati utakmicu, što je u svijetu izazvalo velike reakcije na ovu ne baš roditeljsku odluku.

Nakon utakmice Kaspers Kambala nije mogao skriti suze, pa se odmah zaputio kući u Latviju,kako bi se pridružio svojoj supruzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.