Irving: Nikada ne treba da oklijevamo

Playmaker Clevelanda uoči treće utakmice

Irving: Nikada ne treba da oklijevamo

D. Rakanović

Play Clevelanda Kyrie Irving uoči treće utakmice finalne serije NBA lige protiv Golden State smatra da njegova ekipa ni u kom trenutku ne smije da oklijeva.

Golden State Warriorsi su u obje utakmice finalne serije ubjedljivo porazili Cleveland. Međutim, to ne mora ništa značiti jer je i prošle sezone Cleveland gubio u finalu, ali su se na kraju vratili u seriju i kasnije osvojili titulu.

"Warriorsi su sačuvali domaći teren i to nam je jasno. Gubimo sa 2:0, ali idemo kući i moramo da se nosimo sa šansama. Ali ne smijemo da oklijevamo. Nikada ne treba da oklijevamo, čak ni kada konačan ishod nije na našoj strani. Znamo ko smo i dalje ostajemo na zacrtanom kursu", rekao je Irving. 

Treća utakmica finalne serije na rasporedu je noćas od 3 sata, a domaćin će biti Cleveland.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi