Irving: Od dolaska u Boston nisam razgovorao s LeBronom
Foto: EPA

Irving službeno predstavljen

Irving: Od dolaska u Boston nisam razgovorao s LeBronom

S. Bošković

Kyrie Irving službeno je predstavljen kao novi igrač Boston Celticsa, skupa s Gordonom Haywardom.   

Sjajni playmaker u Boston je stigao iz Clevelend Cavaliersa, a na press konferenciji je izjavio da je došao u Celticse da vidi koliko može postići u karijeri, te da nije od dolaska u Boston razgovarao s bivšim suigračem LeBronom Jamesom. 

"Nisam razgovarao s njim, a ovo sam napravio radi vlastite karijere. U posljednje tri godine nas dvojica smo mnogo toga skupa postigli, bilo je to posebno vrijeme. Kad bi vam rekao da nisam naučio ništa od njega, onda bih vam lagao. Ali došlo je vrijeme za novo poglavlje", rekao je Irving, te još dodao: 

"Jedva čekam da izađem na parket i počnem igrati najbolje što mogu. Želja mi je da budem okružen nevjerovatnim trenerima i nevjerovatnim košarkaškim umovima i Boston je pravo mjesto za to. Drago mi je što sam ovdje. Imam 25 godina i želim da napravim još jedan korak dalje u karijeri". 

Uz Irvina i Gordona Haywarda Boston Celticsi će biti najveći rivali Cleveland Cavaliersima u istočnoj konferenciji NBA lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi