Irving se ne javlja na pozive iz Clevelanda

Želi promijeniti sredinu

Irving se ne javlja na pozive iz Clevelanda

Jedan od najboljih igrača Cleveland Cavaliersa Kyrie Irving više ne želi biti dio tog tima.

Nedavno se pojavila vijest o tome da je Irving od rukovodstva Cavsa zatražio trejd i to iz razloga što smatra da nije dovoljno iskorišten u ofanzivi, te da mu je dosta toga da bude u sjeni LeBrona Jamesa s kojim, očito, nije u najboljim odnosima.

Irving je u posljednjih nekoliko dana primio nekoliko poziva od uprave Clevelanda, ali The Athletic prenosi da se 25-godišnji playmaker nije želio javiti i razgovarati na temu o tradeu.

Vlasnik Clevelanda Dan Gilbert je u srijedu izjavio kako očekuje da vidi Irvinga u trening kampu i naglasio je da popularni Uncle Drew ima još dvije godine ugovora.

Ipak, Cavsi će teško zadržati Irvinga ukoliko je ovaj zaista nezadovoljan u klubu, a kao njegova sljedeća destinacija najviše se spominje New York. Osim sa Knicksima, Irvinga povezuju i sa San Antonijem, Miamijem, Phoenixom i Minnesotom.

Kyrie Irving (25) iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je prosječno po utakmici bilježio 25.2 poena, 5.8 asistencija, 3.2 skoka i 1,.2 ukradene lopte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti