Irving tokom play-offa nije čak ni razgovarao sa saigračima

Kolumnista ESPN-a tvrdi

Irving tokom play-offa nije čak ni razgovarao sa saigračima

E. Škorić

Jedan od najboljih playmakera NBA lige, Kyrie Irivng, želi da napusti Cleveland.

Irving je jedan od glavnih igrača Cavaliersa, no smeta mu što je zapostavljen i uvijek u sjeni LeBrona Jamesa, pa je odlučio da mijenja klub. Iako još nije došlo do tradea, razmatra nekoliko opcija.

Boston Celticsi, New York Knicksi, Miami Heat, San Antonio Spursi i Minnesota Timberwolvesi nude Irvingu da dođe i spremni su krenuti u realizaciju trejda, pa bismo ovog playmakera naredne sezone trebali gledati u nekom drugom dresu.

Irving je s Cavsima osvojio jedan naslov u NBA ligi i to prije dvije godine. ESPN-ov kolumnista Deyv Makmenamin je otkrio kako je Irving već mjesecima nezadovoljan, te da čak nije ni komunicirao sa saigračima.

Navodno je Irving tokom play-offa u nekoliko mečeva bio samac u svlačionici, izbjegavao je bilo kakav kontakt sa saigračima i samo je razmišljao kako da napusti Cleveland. 

Osim njega, Cavse bi narednog ljeta, po isteku ugovora, mogao da napusti i LeBron James, mada su njih dvojica za mnoge činili idealan tandem. Međuim, jasno je da postoje određene nesuglasice i da Irving ne prihvata činjenicu da je James broj jedan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti