Isaiah Thomas na svoj način odao počast preminuloj sestri
Foto: EPA

Chyna Thomas stradala u tragičnoj saobraćajnoj nesreći

Isaiah Thomas na svoj način odao počast preminuloj sestri

Nakon što mu je, u tragičnoj sabraćajnoj nesreći, u subotu stradala mlađa sestra, Isaiah Thomas je smogao snage te istrčao na parket kako bi predvodio Boston u prvoj utakmici play-off serije protiv Chicaga.

Thomasova sestra je tragično preminula u saobraćajnoj nesreći u Federal Wayu u državi Washington, nakon što se njen automobil zabio u zaštitnu ogradu.

Chyna Thomas je stradala u 22. godini, a njen brat, najbolji igrač Boston Celticsa, ipak je zaigrao u utakmici play-offa, koju njegov Boston upravo igra protiv Chicago Bullsa.

Thomas je na svoj način odao počast svojoj mlađoj sestri, izašavši na parket u patikama na kojima stoje natpisi "Chyna", "počivaj u miru mala seko" i datum tragične nesreće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi