Italijani znaju gdje ide Ibrahimović?
FOTO: EPA

Očito ništa od Uniteda

Italijani znaju gdje ide Ibrahimović?

Zlatan Ibrahimović sve je dalje od Manchester Uniteda, tvrde italijanski mediji. 

Švedski napadač (34) poslije napuštanja Paris Saint-Germaina sve više se povezuje sa transferom u Manchester United, međutim Raiola koji se brine o njegovoj karijeri je demantovao dogovor sa Mourinhom. 

"Izgleda da ćete se na kraju iznenaditi. Ne javljam se više novinarima jer postavljaju ista pitanja. Svi misle da mora u Manchester United, ali to nije slučaj", kazao je Raiola u razgovoru za inostrane medije. 

Italijani tvrde da Ibrahimović trenutno najbliži povratku u Milan. Navodno, kontakti na relaciji Ibrahimović - Galliani su već uspostavljeni i Šveđanin je spreman pristati na smanjenje plaće kako bi se vratio u klub u kojem je proveo lijep period svoje karijere. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi