Itoudis: Teodosić je igrao pod injekcijama

Ponosan na svoj tim

Itoudis: Teodosić je igrao pod injekcijama

Trener moskovskog CSKA Dimitris Itoudis rekao je da njegov tim zaslužuje veliki aplauz nakon plasmana na Final Four Eurolige. 

On je dodao da je Miloš Teodosić pod injekcijama odigrao treći duel sa Baskonijom u Vitoriji, u kojem je njegov tim slavio sa 90:88.

"Svaka čast mojim igračima još jednom. Zaslužuju veliki aplauz, pogotovo jer smo imali nekoliko povrijeđenih igrača. Samo ću reći da je Teodosić igrao pod injekcijama, bez ikakvog treninga, sa velikim bolom u stopalu. Ali je on, kao i ostali povrijeđeni, želio da pomogne timu. Željeli su da pokažu da smo tu", rekao je grčki stručnjak.

Aktuelni prvak Evrope je obezbijedio plasman na završni turnir u Istanbulu, savladavši sa 3-0 u seriji Baskoniju.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Uspjeli smo da se plasiramo na Final Four, ali je ovo samo karta za Istanbul. Želimo nešto više, ali svakako zaslužujemo da se radujemo jer smo se plasirali na F4, pogotovo poslije pobjede od 3-0 protiv sjajnog tima kakav je Baskonija", zaključio je Itoudis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi