Iverson: Ne želim da budem trener ovim drka*ijama

Legendarni košarkaš u svom stilu

Iverson: Ne želim da budem trener ovim drka*ijama

Legendarni američki košarkaš Allen Iverson ponovo je briljirao u intervju. 

On je, očito, jedva dočekao kraj karijere kako bi se konačno mogao potpuno posvetiti stvarima koje je uvijek volio - noćnim izlascima. 

Upravako nakon jednog takvog, novinari su ispred kluba uspjeli da 'ulove' kratku izjavu Iversona te su ga upitali da li bi ikada bio trener. Njegov odgovor je nasmijao sve.

"Dođavola - ne! Ne želim da budem trener ovim drkadž*jama koje zarađuju više od mene. Kako da ja takvim igračima nešto kažem?", upitao je Iverson. 

Možemo slobodno reći da je ovo bio odgovor u stilu slavnog košarkaša. Podsjetimo da je on i ranije govorio da nikada neće otići u trenerske vode. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi