Ivić otjerao dvije igračice
Otjerana: Miljana Musović

Zbog narušavanja discipline

Ivić otjerao dvije igračice

Zbog nediscipline i kašnjenja, ali i suprotstavljanja selektoru, Slađan Ivić, trener Univerzitetske selekcije Srbije iz tima je udaljio dvije igračice.

Riječ je o Ivi Roglić i Miljani Musović na koje nekadašnji trener Željezničara više neće računati.

Naime, pred meč sa selekcijom Francuske, Roglićeva nije prespavala u Selu, već se vratila u ranim jutarnjim časovima, zbog čega je selektor Ivić odlučio da je udalji iz tima.

Kako prenosi portal srbijasport, Ivić je pokušao ostalim djevojkama da uzme akreditacije za ulazak u Selo kako se takve stvari ne bi dešavale, ali se tom njegovom činu usprotivila Miljana Musović, košarkašica šampiona Evrope, moskovskog Spartaka, koja je takođe odmah udaljena.

Stručni štab je pokušao da zataška čitavu stvar, ali je skandal izbio na vidjelo kada se pomenute dvije košarkašice nisu pojavile na meču protiv Turske, koji je Srbija izgubila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije