Ivkovića mijenja Obradović?

Nakon što je preuzeo Olimpiakos

Ivkovića mijenja Obradović?

Dušan Ivković je dogovorio preuzimanje Olympiakosa s kojim je prije trinaest godina osvojio Euroligu, što je bio posljednji put da je slavni grčki klub osvojio ovo takmičenje.

Ipak, Ivković će odraditi obaveze u reprezentaciji Srbije do kraja. Ivković smatra da je njegova moralna obaveza da reprezentaciju vodi i na Mundobasketu u Turskoj, pa će onda preuzeti klupu Olympiakosa.

Njegov nasljednik se još ne zna, a UO KS Srbije je najavio kako će se o novom selektoru razgovarati tek nakon završetka prvenstva. U srbijanskim medijima se već spominju neki mogući nasljednici, a kao jedan od njih je i  proslavljeni košarkaš Partizana Saša Đorđević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.