Iz Mege poručili: Ovo je samo početak

Nakon što su osvojili Kup Radivoja Koraća

Iz Mege poručili: Ovo je samo početak

Mlada ekipa Mega Leksa po prvi put od svog nastanka uspjela je da dođe do trofeja, ali u klubu smatraju da je to tek početak dobrih rezultata u narednom periodu.

Igrači su saglasni u ocjeni da je tim spreman za najveće domete i u ostalim takmičenjima, što su pokazali i u samoj završnici Kupa Radivoja Koraća.

"Rekao sam da se nećemo zaustaviti, malo kroz šalu, ali malo i kroz zbilju. Nikad se ne zadovoljavamo, imamo još dvije utakmice do kraja regularnog dijela ABA lige i nadam se da ćemo ovo iskoristiti za polufinalnu seriju protiv Budućnosti", rekao je igrač Mege Ognjen Jaramaz.

Kapiten Rade Zagorac prezadovoljan je pobjedom njegovog tima nad Partizanom u finalu Kupa Koraća i mišljenja je da ekipa treba iskoristiti sjajnu atmosferu i nalet kako bi napravila dobre rezultate u ABA ligi i KLS.

"Prethodna dva Kupa i tijesni poraz od Zvezde ostavili su dosta gorčine i zato nam je ova pobjeda na psihološkom planu jako bitna pred nastavak sezone. Presrećan sam, ali ostala su još dva takmičenja. Ne plašimo se nikoga i mislim da smo spremni na najveće domete", jasan je bio Zagorac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi