Iz Unicaje potvrdili dogovor s Repešom

Iz Unicaje potvrdili dogovor s Repešom

E. Škorić

Španjolski košarkaški prvoligaš Unicaja iz Malage u srijedu je objavio kako je postigao dogovor s hrvatskim selektorom i trenerom Cibone Jasminom Repešom prema kojemu bi u sljedećoj sezoni trebao voditi Unicaju s opcijom produženja na još jednu godinu.

 Iz Unicaje su dodali kako bi se ovaj dogovor trebao formalizirati nakon završetka kvalifikacija za odlazak na Eurobasket kako bi Repeša mogao voditi hrvatsku reprezentaciju ovoga ljeta. 

 

Prema pravilima, niti jedan trener koji vodi neku momčad u španjolskoj košarkaškoj ligi ne može istodobno obdnašati dužnost izbornika bilo koje reprezentacije. 

Potražite više informacija na temu ACB liga:

 

Unicaja je s objavom svog dogovora s Repešom izašla u javnost samo dan nakon završetka prvenstva Hrvatske u kojemu je Cibona pod Repešinim vodstvom osvojila naslov prvaka svladavši u finalu Cedevitu s 3:1 u pobjedama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.