James bi se mogao vratiti u Cleveland
Foto: EPA

Povratak Jamesa

James bi se mogao vratiti u Cleveland

M. Šljivak

LeBron James bi se naredne sezone mogao vratiti u ekipu Cleveland Cavaliersa.

Nakon što je prije četiri godine otišao u ekipu Miami Heata s kojom je osvojio dva naslova prvaka, James ozbiljno razmišlja o povratku u Cleveland.

Prema informacijama ESPN-a, LBJ je već obavio pregovore s vlasnikom Cavsa Danom Gilbertom. Na sastanku se raspravljalo o Jamesovom povratku u Cleveland, tim u kojem je LeBron proveo sedam sezona.

Navodno, Cavsi su spremni da naprave nekoliko trejdova kako bi bili u mogućnosti da angažuju Jamesa.  Kralj bi pored sebe imao odličnu ekipu. Kyrie Irving je nedavno produžio ugovor na pet sezona, a na draftu je izabran i Andrew Wiggins, koji bi sasvim sigurno uz Jamesa naučio mnogo.

Sada je odluka ponovo na Jamesu, ali još uvijek nije poznato kada će novu odluku i donijeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.