James i Kobe posljednji put igrali jedan protiv drugog

Cavsi savladali Lakerse

James i Kobe posljednji put igrali jedan protiv drugog

E. Škorić

Posljednji put u karijeri, kao profesionalci, snage su odmjerili LeBron James i Kobe Bryant.

Legendarni Kobe se oprašta od jedne do druge dvorane, a sinoć je imao priliku posljendji put da igra protiv Jamesa.

Njegovi Lakersi, onakvi kakvi jesu, nisu mogli da pariraju u Staples Centru Cavsima, koji su salvili sa 120:108. James je meč završio s 24 poena uz pet skokova i sedam asistencija, dok je Kobe na drugoj strani ubacio 26 poena uz pet skokova i dvije asistencije.

Ovo je bio 22. duel Jamesa i Bryanta i, zanimljivo, nikada njih dvojica nisu odmjerili snage u nekom od mečeva doigravanja. 

U derbiju Istoka Toronto Raptorsi su sa 104:96 pobijdili Atlantu Hawks. DeRozan je ubacio 30 poena, a na drugoj strani Al Horford je imao učinak od 20 poena i četiri skoka, te tri asistencije. 

U San Antoniju je pao Chicago. Spursi su sa 109:101 savladali Bullse. Kawhi Leonard je ubacio 29 poena uz sedam skokova, Aldridge je dodao 26 i imao je 10 skokova. Na drugoj strani Derrick Rose je ubacio 21 poen uz šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti