James: Možemo do šampionskog prstena

Vjeruje u svoj tim

James: Možemo do šampionskog prstena

Iako u posljednje vrijeme Cleveland bilježi loše rezultate, LeBron James smatra da su Cavsi spremni za velike stvari u play-offu.

Aktuelni šampion je u posljednje 24 utakmice upisao samo 10 pobjeda, te je regularni dio takmičenja završio kao drugoplasirana ekipa na Istoku.

Na startu play-offa Cavaliersi će snage odmjeriti sa Indijanom.

"Razmišljam o svemu što smo prošli kao tim, i dalje smo u poziciji da uradimo nešto posebno. Neću sada naširoko da pričam o svemu što smo prošli u regularnoj sezoni – povrede, gorki porazi, i neke dobre pobjede. Ono što je činjenica jeste da na ulasku u play-off imamo dobar tim. Mislim da imamo sjajnu šansu", rekao je James.

"Pripremam grupu oko sebe, moramo da budemo koncentrisani i da shvatimo kakvu priliku imamo. Moramo da se spremimo, da nam um bude oštar, tijela svježa. Osjećam se sjajno, ne želim da se bavim prošlošću i da tako gubim energiju, ne radite mi to", dodao je on.

Prve utakmice play-offa igraju se u noći sa subote na nedjelju, a sastaju se: Cleveland - Indiana, Toronto - Milwaukee, San Antonio - Memphis i LA Clippers - Utah Jazz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti