James: Svejedno protiv koga igramo, protivnik nije bitan
Foto: EPA

Prva zvijezda ekipe Cavsa tvrdi

James: Svejedno protiv koga igramo, protivnik nije bitan

D. Rakanović

Cleveland Cavaliersi plasirali su se u finale Istočne konferencije nakon što su pomeli Toronto Raptorse sa 4:0 u seriji. 

Cavsi su u četvrtoj utakmici porazili Raptorse sa 109:102, a predvodio ih je LeBron James sa 35 poena, devet skokoa i šest asistencija. 

Nakon utakmice, novinare je interesovalo koga bi James želio za protivnika u finalu Istoka.

"Meni je potpuno svejedno, drago mi je što možemo da predstavljamo našu franšizu u finalu Istočne konferencije, a onda da se borimo i za titulu. Protivnik nije bitan", rekao je James.

James je dodao da su svi igrači zdravi, pa sada igraju daleko bolje nego pri kraju regularnog dijela sezone, a složio se i sa Kyleom Korverom da mogu da igraju na još višem nivou.

"Tačno znam o čemu je Kyle govorio, postoji još jedan nivo kod nas. Radićemo na tome, pa ćemo videti šta će se desiti. I ofanzivno i defanzivno možemo da podignemo igru. Iako smo dobili ovu seriju, postoje stvari koje možemo da 'iščistimo', ofanzivno kretanje lopte, brže postavljanje, a defanzivno da bolje komuniciramo. Čak i večeras smo imali nekoliko posjeda kada nismo bili gdje je trebalo. Imamo još jedan nivo, i pokušaćemo da ga ostvarimo", zaključio je James. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi