Jan Vesely produžio ugovor sa Fenerom

Ipak se ne vraća u NBA

Jan Vesely produžio ugovor sa Fenerom

E. Čaušević

Iako se u posljednje vrijeme dosta govorilo o tome da će Jan Veseli napustiti Fenerbahče ovaj češki košarkaš odlučio je ostati u Istanbulu.

Vesely je imao namjeru da se nakon završetka ove sezone vrati u NBA, ali je na kraju odluka pala da ostane u Feneru. Češki košarkaš je jučer najavio dugu noć, te je aludirao na to da će se znati gdje će nastaviti svoju karijeru.

Mnogi su bili ubjeđeni da Vesely napušta Fener i vraća se u NBA, ali je njegova odluka iznenadila sve. Vesely je potvrdio danas da je potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

On se prije dvije sezone vratio u Evropu, a prije toga u NBA nastupao je u redovima Washingtona i Denvera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi