Jeretin ponovo u Podgorici

Jeretin ponovo u Podgorici

E. Škorić

Goran Jeretin Budućnost iz Podgorice napustio je prije dvije godine, no poslije igara u Maccabiju, berlinskoj Albi i kiparskom AEL Limassolu vratio se u Crnu Goru.

30-godišnji Goran Jeretin ponovo je u Podgorici. Nakon dvije godine izbivanja, crnogorski reprezentativac vratio se u klub čiji je dres sa velikim uspjehom nosio u sezoni 2006/07.

Po odlasku iz Budućnosti, nosio je dres izraelskog velikana Maccabija, da bi potom prešao u Albu iz Berlina. Ni tu se nije dugo zadržao zbog problema s povredama. Prošlu sezonu je završio u kiparskom AEL Limassolu.

U Budućnost dolazi kao veliko pojačanje na poziciju pleja, nakon teže povrede bh. reprezentativca Nemanje Gordića, koji neće biti spreman za početak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.