Jessica Burciaga razorila brak Bryantovih?

Kobe je ovaj put pretjerao

Jessica Burciaga razorila brak Bryantovih?

M. Skaka

Nakon što je Vanessa Bryant najavila da napušta NBA superstara, američki mediji krenuli su sa špekulacijama o posljednjoj aferi koja je prelila čašu.

Jessica Burciaga, osim što se pojavila na stranicama Playboya, FHM magazina, Maxima, Stuffa i mnogih drugih muških časopisa, po svemu sudeći krasila je i krevet Kobea Bryanta.

Vanessa je već ranije svom košarkašu oprostila niz afera, međutim nije se mogla pomiriti i sa činjenicom da je svoj posljednji hir Kobe finansirao iz kućnog budžeta potrošivši više od milion dolara na skupocjene poklone za Jessicu Burciagu, navode američki mediji.

"Novinari izmišljaju priče o ljudima koje nikada nisu ni sreli", porekla je Jessica sve veze sa Kobe Bryantom. "Moje veze i muškarci sa kojima sam zaista izlazila nikada nisu ni spomenuti u medijima, dok oni sa kojima nemam ništa uvijek izađu na naslovnicama." kaže ljepotica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.