Jimmy Butler otkrio svoj broj telefona, pozivi pristižu
Foto: Screenshot

Svi koji imaju neke kritike mogu se obratiti direktno njemu

Jimmy Butler otkrio svoj broj telefona, pozivi pristižu

Jimmy Butler je prije nekoliko dana trejdovan iz Chicago Bullsa u Minnesota Timberwolvese. A sjajni košarkaš je na press konferenciji povodom svog predstavljanja u novoj ekipi uradio nešo zaista nesvakidašnje.

Butler je naime odlučio otkriti svoj privatni broj telefona i tako se učiniti dostupnim svim kritičarima, navijačima i novinarima.

Od Butlera se očekuje da bude novi vođa Timberwolvesa, a čini se da ovaj košarkaš nema problema sa preuzimanjem te veoma odgovorne uloge.

"Za mene to nije frustrirajuće, to je očekivano. Neko mora preuzeti odgovornost, ja ću biti taj. Svako ima pravo na svoje mišljenje", izjavio Butler na press konferenciji, pa dodao:

"Telefon mi je u zadnjem džepu, ako bilo ko ima nešto da mi kaže neka to slobodno uradi, 773-899-6071, pa ako vam treba intervju nazovite...zapamtite broj."


Naravno nedugo nakon press konferencije, mnogobrojni navijači su odlučili nazvati ovaj broj, a na njihovo iznenađenje javio im se upravo Jimmy Butler. 

A jednoj od najvećih NBA zvijezda i novom pojačanju Minnesota Timberwolvesa nije bilo teško da sa navijačima koji su ga nazvali i popriča.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi