Johnson: Mirza je govorio kako ne može da diše

Saigrač našeg kapitena

Johnson: Mirza je govorio kako ne može da diše

Saigrači Mirze Teletovića su šokirani, a mnogi od njih ne mogu da vjeruju da to što se desilo njihovom kolegi i kapitenu košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine može da se desi jednom sportisti koji svakodnevno trenira.

"Bilo je šokantno, a ja nikada u životu nisam čuo da sportisti, pogotovo oni koji treniraju svakodnevno, imaju ovu vrstu zdravstvenih problema. To se dešava jako rijetko", rekao je Joe Johnson za New York Daily News.

Bek Netsa kaže kako je strašno to što se dogodilo, ali govori i kako se Mirza protekle sedmice žalio na bolove, tj. otežano disanje.

"Jednostavno kada čujete tu dijagnozu, nekako je zastrašujuće, a onda se sjetite kako je protekle sedmice govorio kako ne može da diše, to je baš nekako strašno", dodao je Johnson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.