Jokić: Hvala na loptama

Centar Denvera nakon maestralne partije

Jokić: Hvala na loptama

Po ko zna koji put ove sezone je Nikola Jokić oduševio košarkašku javnost.

Mladi Somborac sinoć je ubacio rekordnih 40 poena New York Knicksima u Madison Square Gardenu i tako potvrdio da je trenutno najbolji igrač Denvera.

Nuggetsi su u revolveraškom obračunu slavili sa 131:123 i upisali 24. pobjedu u 53. nastupu ove sezone.

"Moram da se zahvalim saigračima jer mi dodaju loptu. U trećoj četvrtini su rekli: 'Guraj njemu u reket, pomislio sam: 'Oh, oni mi veruju'. Važna pobjeda na gostovanju, poslije teškog poraza od Atlante. Ali za nas je svaka utakmica važna. Nema lakih utakmica. Tako ćemo da se ponašamo do kraja", izjavio je mladi srbijanski centar, koji ove sezone prosječno bilježi 16 poena, 8.5 skokova i 4.2 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi