Jokić učestvuje na All-star vikendu

Igrat će za Tim svijeta

Jokić učestvuje na All-star vikendu

D. Vejo

Srbijanski košarkaš i član Denvera Nikola Jokić učestvovat će na All-star vikendu i to na Raising star utakmici.

Svojim partijama u dresu Denvera ove sezone, Nikola Jokić skrenuo je pažnju na sebe, a kao velika nagrada za trud i rad biti će njegovo učešće na All-star vikendu, gdje će nastupati za Tim svijeta u utakmici u kojoj nastupaju igrači koji su prvu ili drugu godinu u NBA ligi.

To će biti susret Tima Amerika i Tima svijeta, a pored Jokića u Timu svijeta igrat će još Joel Embiid, Dante Exum, Badi Hild, Emmanuel Mudiay, Jamal Murray, Kristaps Porzingis, Domantas Sabonis i Dario Šarić.

Tim Amerike činit će Devin Booker, Malcom Brogdon, Marquesse Chriss, Brandon Ingram, Frank Kaminsky, Jahlil Okafor, Dangelo Russell, Jonathon Simmons, Karl-Anthony Towns i Mails Tamer.

Ostaje da vidimo da li će Jokić dobiti poziv da zaigra za ekipu Zapada na All-star meču za šta su šanse izrazito male.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi