Jokić udario trenera Wizardsa, Wall tražio izvinjenje

Incident na meču

Jokić udario trenera Wizardsa, Wall tražio izvinjenje

E. Škorić

Denver i Washington odmjerili su snage u noći sa ponedjeljka na utorak, a pobjedu je slavio gostujući tim (109:104).

Srbijanski centar Nikola Jokić ubacio je 29 poena u porazu Denvera, dok su na drugoj strani Bradley Beal i John Wall ubacili 20, odnosno 19 poena.

U meču se desila i nesvakidašnja situacija kada je Jokić doslovno tijelom udario trenera Wizardsa Scotta Brooksa, što je izazvalo i reakciju Wizardsovog najboljeg košarkaša Johna Walla.

"To je nešto što ne smijete da radite. Bez obzira šta se dešava između igrača ili saigrača, to ne radite treneru. To je kao da ja zovem trenera određenim imenom, no nadam se da će se izviniti", kazao je Wall. Ubrzo se Srbin izvinio treneru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi