Još jedna dobra partija Sinanovića

17 poena, 18 skokova

Još jedna dobra partija Sinanovića

M. Skaka

Potencijalni bh. reprezentativac, Nedžad Sinanović još jednom je briljirao za svoj Rincon Institut u takmičenju druge španske košarkaške lige.

Rincon Insistut došao je do važne pobjede za opstanak u drugoj španskoj ligi savladavši Mallorcu sa minimalnih 76:75, a za to je najzaslužni centar iz Zavidovića. Naime, 221 cm visoki Sinanović ubacio je 17 poena i uhvatio čak 18 skokova čime je zaslužio titulu igrača utakmice.

Dvadesetsedmogodišnji Sinanović u Rincon Institutu igra na posudbi iz Unicaja Malage, a ukoliko nastavi prižati dobre partije sigurno bi mogao ponovo pobuditi interes svojih poslodavaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.