Jović: Povreda je sada prošlost

Plejmejker Crvene zvezde sasvim otvoreno

Jović: Povreda je sada prošlost

D. Vejo

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović veći dio sezone muku je mučio sa povredom leđa, zbog čega svom timu nije bio na raspolaganju kako u ABA ligi, tako i u Euroligi te na startu Super lige Srbije.

Pored toga, mnogi su se zabrinuli kako će se povreda odraziti na njegov nastup na Evropskom prvenstvu koje se održava u septembru mjesecu.

No, Jović nije želio da čeka pa je tako brže bolje poslušao savjet košarkaša Partizana, Vladimira Lučića koji je imao sličan oblik povrede.

Spakovao je svoje stvari i uputio se put Njemačke u kliniku na kojoj se liječe fudbalski reprezentativci te zemlje.

"Otišao sam u Munchen, na Lučićev prijedlog. Tamo su mi rekli da prije svakog treninga, moram odraditi određene vježbe jer je bol tokom istog bila veoma jaka. Međutim, poslušao sam savjet tamošnjih ljekara i sve je krenulo na bolje. Za sada je sve super i vjerujem da više neću imati problema sa leđima. Nadam se da je to prošlost", poručio je Stefan Jović.

O potencijalnom transferu u Barcelonu nije pričao, ali je sasvim sigurno da se tu nešto "kuha".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi