Foto: Screenshot

Dalekometna trojka igrača Cavaliersa

JR Smith u Curryjevom stilu

Cleveland Cavaliersi su u svojoj Quicken Loans Areni dočekali Golden State Warriorse u četvrtoj utakmici NBA finala, a iako suočeni sa eliminacijom Cavsi briljiraju.

Iako Warriorsi vode 3-0 u seriji, Cleveland za sada izgleda fantastično. Uspjeli su već oboriti dva rekorda i to po broju poena u jednoj četvrtini finalne utakmice i po broju poena u poluvremenu jedne utakmice NBA finala.

LeBron James, Kyrie Irving i Kevin Love briljiraju, ali im se, na svoj način, pridružio i JR Smith sa nekoliko bitnih pogodaka - tačnije sa tri trojke iz pet pokušaja.

Jedna od Smithovih trojki je bila zaista spektakularna. LeBron je pokušao prodor na koš, ali je bio prisiljen proći po čeonoj liniji i baciti, tada se činilo, očajnički pas. Baca loptu JR Smithu koji sa devet metara odapinje trojku i pogađa sa istekom napada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi