Kako se to obrukao plejmejker Partizana?

Pomiješao boje

Kako se to obrukao plejmejker Partizana?

D. Vejo

Jamar Wilson ove sezone na mjestu plejmejkera pruža sjajne partije u dresu Partizana. Međutim, on se propisno obrukao svojim postom na jednoj od društvenih mreža.

Kako bi iskazao svoju naklonost ka klubu u kojem igra, on je tokom jučerašnjeg 151. vječitog derbija uslikao navijače Crvene zvezde popularne Delije i u opisu slike na instagramu stavio crno-bijele tačkice, aludirajući na to da se prema njegovom mišljenju, radi o navijačima Partizana.

To je izazvalo lavinu podsmijeha kao i prozivki, pa je on nakon nekoliko minuta snimak uklonio i postavio novi na kojem se nalaze Grobari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi