Kaman: Gasol ne može ispred mene

NBA vijesti

Kaman: Gasol ne može ispred mene

Centar LA Clippersa Chris Kaman smatra kako Pau Gasol ne zaslužuje biti član All-Star tima Zapada, jer je odigrao samo 20 utakmica ove sezone.

"Gasol ne zaslužuje biti član All-Star tima prije mene. Gasol je odigrao samo 25 od 42 utakmice Lakersa ove sezone i to nije pošteno. Da je Bynum ispred mene nekako bih se pomirio s tim, ali ovako ne", rekao je Kaman koji ove sezone igrao u odličnoj formi.

"Također nije pošteno n akoji se način biraju igrači na pozicijama. Ja igram klasičnog centra, a na mome mjestu će igrati Gasol, Randolph ili Nowitzki koji nisu centri", rekao je Kaman za Fanhouse. Da napomenemo Pau Gasol nije dobio dovoljan broj glasova za startnu petorku, ali se nada da će ga treneri izabrati u rezervnu postavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.