Karahodžić i dalje u Partizanu

Ništa od povratka u Unicaju?

Karahodžić i dalje u Partizanu

D. Vejo

Bosanskohercegovački košarkaš Kenan Karahodžić i dalje je član beogradskog Partizana.

Prije nekoliko nedjelja, španski mediji pisali su o tome kako Unicaja želi da povuče nekoliko igrača sa pozajmice, među kojima je i Karahodžić.

No, nakon toga, bura se smirila, a bh. košarkaš i dalje se nalazi u prestonici Srbije, braneći crno-bijele boje.

Prema pisanju tamošnjih medija, on bi veoma lako mogao i naredne sezone biti član najtrofejnijeg kluba u Srbiji. Rukovodstvo kluba izrazilo je želju da zadrži mladog i perspektivnog centra u svojim redovima, ali, mnogo toga zavisi od Španaca.

Podsjetimo, Karahodžić je propustio dobar dio sezone zbog povrede oka koju je zadobio na meču Lige prvaka protiv grčkog PAOK-a, a kada ga je u borbi za loptu slučajno udario Thaddus McFadden.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi