Kawhi Leonard upitan za treću utakmicu

Propustio jučerašnji trening

Kawhi Leonard upitan za treću utakmicu

Ponajbolji košarkaš San Antonio Spursa Kawhi Leonard mogao bi propustiti i treću utakmicu finalne serije Zapadne konferencije protiv Golden Statea.

Leonard se povrijedio u prvom susretu ova dva tima i to pri vodstvu Spursa od 23 poena razlike. Njegova ekipa je do kraja izgubila taj meč, ali i sljedeći u seriji tako da Golden State vodi sa 2:0.

Kada je riječ o Leonardu, njegov nastup u trećoj utakmici je pod velikim znakom pitanja jer navodno nije potpuno spreman.

Leonard je propustio jučerašnji trening Spursa, a Popovich je poručio da se ne želi kockati sa karijerom sjajnog košarkaša, iako se potajno nada da bi ipak mogao nastupiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi